Tiukulle suunnitteilla pentue loppuvuoteen 2020

Tiukulle on suunnitteilla pentue loppuvuodesta 2020, isä on joko Tenho tai Sampo. Molemmilla pojilla on terveet lonkat ja kyynärät sekä silmät CEA terveet (Sampolla puolikas rihmahäive). Molemmat ovat käyneet myös näyttelyissä, joista Tenholla paras tulos ERI / 2 ja Sampolla nyt kaksi näyttelyä takana ja paras tulos NUO ERI NUK 3.

Tiuku ja Tenho saaneet vauvoja 3.9.2019

Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin sai pentuja 3.9.2019, yhdeksän suloista palleroa, joista 4 x tricolour  urosta, 2 x bluemerle urosta ja 3 x bluemerle tyttö. Pennut saaneet kaikki jo omat kodit.

Isänä meidän Sulon sukulainen ja meidän perheen uusi King, Windy Forest's Touch Of Love, jolla aivan ihana luonne ja B/A lonkat, kyynärät 0/0, terveet silmät ja näyttelytulos JUN ERI/2!

Pentujen emona on Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin. A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet (ripsi ja rihma).

 

 

 

Summerway's pennut

Pentueita meillä on ollut 13 kpl 35 vuoden aikana. Pennut lähtevät aina uuteen kotiinsa lääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, matokuurit annettuina seka saavat mukaansa yksilöllisen pentupaketin (sisältyy: ensimmäinen kaulapanta ja remmi, ruokaa, lelu, peti) ja pentuvihkon, jossa on tarkat hoito- ja ruokintaohjeet. Osallistun 50 % pennun lonkkakuviin, jos ostaja sitoutuu viemään pennun lonkkakuvaukseen. Suosittelen myös silmien, polvien ja kyynärien tarkastusta.

Pennut kasvavat alkutaipaleensa kasvattajan luona perheen normaalissa arjessa. Pennut saavat nukkua rauhassa ja toisaalta hereillä ollessaan totutella ihmisten kanssa olemiseen ja leimautua siten hyvin ihmiseen ( ja myös perheen muihin koiriin). Terveellinen ja monipuolinen penturuoka on myös tärkeä osa tervettä kasvua.