Tiaralla pentuja isänä upea C.I.B. Roxier's Blue Maxson

Tiaralle eli Dispiritos Stara la Mancha sai pentuja 5.2.2019.

Onnesta sykkyrässä voimme iloksemme kertoa, että kenneliimme on syntynyt kuusi suloista palleroa, joista 1x trikkipoika, 1x trikkityttö, 3x bluemerle urosta ja 1x bluemerletyttö. Pennut ovat jo alustavasti varattuja. Olemme täällä onnesta mykkyrässä.

Uroksena on yliupea Samu eli
C.I.B. & FI & EE & LV MVA Roxier's Blue Maxson, jolla aivan ihana luonne ja
A/A lonkat, kyynärät 0/0, terveet silmät ja
Luonnetesti 157

Pentujen emona on Tiara eli 
Dispiritos Stara la Mancha, jolla näyttelyistä
ROP pentu, JUN ERI, NUO ERI ja kaksi luokkavoittoa NUK 1 ja ihana sydänkäpynen, joka ei hätkähdä mistään...
A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet.

Pentuihin voi alustavasti varanneet tulla tutustumaan 5.3. lähtien ja samalla vahvistaa varauksensa. Pennut luovutetaan 30.3. lähtien. Pennut saavat mukaansa pentupaketin ja ruokaa sekä infovihkosen ja kasvattajan tuen koiran eliniäksi. Pennut ovat myös madotetut, mikrosirutetut ja eläinlääkärin tarkastamat luovutushetkellä. Pennut saavat kasvaa kodin rauhassa ja päivittäin helliteltyinä. 

 

 

Pentusuunnitelmista...

Meille on syntynyt pk collien pentuja 30.6.2018!

Kuvia löytyy allaolevan tekstin jälkeen....

Pentueita meillä on ollut 11 kpl 30 vuoden aikana. Pennut lähtevät aina uuteen kotiinsa lääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, matokuurit annettuina seka saavat mukaansa yksilöllisen pentupaketin (sisältyy: ensimmäinen kaulapanta ja remmi, ruokaa, lelu, peti) ja pentuvihkon, jossa on tarkat hoito- ja ruokintaohjeet. Osallistun 50 % pennun lonkkakuviin, jos ostaja sitoutuu viemään pennun lonkkakuvaukseen. Suosittelen myös silmien, polvien ja kyynärien tarkastusta.

Pennut kasvavat alkutaipaleensa kasvattajan luona perheen normaalissa arjessa. Pennut saavat nukkua rauhassa ja toisaalta hereillä ollessaan totutella ihmisten kanssa olemiseen ja leimautua siten hyvin ihmiseen ( ja myös perheen muihin koiriin). Terveellinen ja monipuolinen penturuoka on myös tärkeä osa tervettä kasvua. 

 

Romeo sijoitukseen

Hei taas!

 

Niin on mennyt 8 viikkoa ja kaksi pennuista lähteneet tänään jo maailmalle, Luna ja Jekku. Kävimme myös eläinlääkärillä ja upea tulos kuudella CEA-terveet silmät ja Romeollakin ihan rajatapaus CH kuitenkin merkitty, joskin eläinlääkäri sanoi, että siinä ja siinä sekä uskoi peittyvän ja muuttuvan vielä terveiksi! Muutoin kaikilta osiltaan terve pentue, purennat ja sydämet sekä polvet jne. Kyllä olen kasvattajana iloinen.

 

Kaikki pennut saaneet kodit, tosin Romeosta ei ole vielä varausmaksua maksettu, koska häntä tullaan vasta sunnuntaina katsomaan. Mutta mukaavaa on, että ovat kiinnostuneita näyttelyistä. Kaikilla ihanat kodit tulossa, sekin ilahduttaa ja myös että kaikki ovat valmiita viemään pennut lonkkakuviin ja mahdollisesti vielä muutaman kerran näyttelyynkin. Ei voi kuin olla kiitollinen, että perheet saavat turvalliset perheet, joissa kivaa tekemistä tiedossa!CoolSydän

 

 

 

 

Trikkityttö Bella ja trikkipoika Romeo vielä vapaana

Pennut ovat jo 5,5 viikkoa ja ihanasti alkaa luonteet erottua. Kaikilla reippaat ja avoimet luonteet sekä hienot rakenteet ja liikkeet. Neljä vauvaa on jo löytänyt ihanat ja rakastavat kodit eli Cesi (Sani) ja Nalle, Jekku sekä Luna (Donna). Kaikki pennut olivat jo varattuja, mutta normaaliin tapaan peruutuksia tulee, eli Bellan varannut perheelle tuli yllättävä rahameno ja joutuivat perumaan sen takia ja varalla ollut perhe ihastui Hattaraan niin kovin, että päätimme siten, että pentua ei voi ottaa, jos häneen ei oikeasti rakastu. Bella on siis vapaana. Romeon varannut perhe ei ole ottanut yhteyksiä, enkä ole heitä kiinni saanut, joten tällä hetkellä myös Romeo on vapaana. Romeolle toivon näyttelystä kiinnostunutta perhettä, koska rauhallinen luonne sopii mielestäni näyttelyihin erityisen hyvin ja toivoisin myös sijoitus mahdollisuutta. Jekku on myös ihan yhtä hyvä, mutta perhe hakee pääasiassa perheelle koiraa, mutta ovat lupailleet jossakin näyttelyssä käymäänCool

 

Kaikki on hyvin ja pennut kasvaa pulskasti. Kaikki uudet pentujen perheet ovat aivan mahtavia ja olen onnellinen rakastavista perheistä. Nyt vielä kun ystäväkoira-ainesta olevalle ja kauniille Bellalle (kuva ohessa) ja komealle Romeollekin löytyy rakastava koti, niin olen ylen onnellinen. Olenkin täysin varannut oman aikani pennuille ja sain työnantajalta pentuvapaata syyskuun loppuun saakka,  joten saan nauttia täysin rinnoin ihanista Tiukun ja Epicin pennuistaSydänSydänSydän

Pennut neljä viikkoa!

Kyllä aika menee nopeasti pentujen kanssa touhutessa! Ihana on katsella miten pennut oppivat uutta ja luonteet tulevat hauskasti esiin. Suloisia ja kilttejä ovat kaikki! Olen nimennyt pennut seuraavasti pojat Nalle, Jekku ja Romeo sekä tytöt Bella, Hattara, Sani, Luna (perhe valinnut). Perheet voivat tietenkin muuttaa nimiä, koska eivät pennut vielä muista nimiään.

Viikonloppuna odotetaan perheitä pentuja katsomaan...Cool

Pennut kolme viikkoa!

Pennuuilla silmät ovat jo auki ja kaikki tepsuttelevat jo jaloillaan suhtellisen hyvin!

Pulskasti voidaan ja Tiukulla on hyvin maito riittänytCool

Pennut kaksi viikkoa!

Niin se aika menee ja nyt olemme jo toisen viikon lopussa ja silmätkin on lähes kaikilta jo auki!

Nyt alkaa myös luonteet tulla näkyviinCool! Kotisivujen kuvista löytyy lisää kuvia pennuista...

Pennut yksi viikkoa!

Pennut pulskistuvat hyvää vauhtia ja nyt olemme jo turvallisissa päivissä pentujen eloonjäämisen suhteen.