MANNALLE JA JEKULLE SUUNNITTEILLA PENTUJA KESÄLLE 2022

Mannalle eli Dispiritos When Dragons Whisper ja Jekulle eli Summerway's Joy Of Summer Moonlight Prince (oheinen kuva Jekusta) on suunnitteilla pentuja kesällä 2021.

Molemmat vanhemmat ovat täysin terveitä lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja CEA-terveet silmät.

Mannan ja Jekun luonteet ovat aivan yli-ihanat ja Manna muunmuassa on toiminut ystäväkoirana sosiaalialan töissäni. Odotamme kauniita, terveitä ja ihanaluonteisia pentuja tulevaksi.

TIUKUN JA SAMPON PENTUE SYNTYNYT 12.4.2022

Kovin odotettu yhdistelmä tuotti tuloksen: kaksi reipasta trikkipentua, Helmi eli Summerway's Nostalgia Dream Glamour Queen jääpi kotiin ja Hurmuri poika eli Paavo Summerway's Nostalgia Dream Charmy Prince on löytänyt oman kodin. 

Äitinä minun spessu Tiukuni, joka terve tyttö ja yltiöihana luonne sekä ksunis rakenteinen ja isänä Sampo, minun kasvattini, joka myös terve poika ja näyttelyissäkin menestynyt. Ollaan niin onnellisia. 🙂❤

Tiukulle ja Tenholle syntyi uusintayhdistelmästä 4 tyttövauvaa 30.1.2021

Tiukulle ja Tenholle syntyi 4 tyttövauvaa 30.1.2021. Värit jakautuivat toivomani mukaan eli trikkityttöjä tuli kolme, joista valitsen yhden kenneliimme Tiaran tilalle ja olen Tiukulle ikikiitollinen näistä aarteista. Yksi bluemerletyttö syntyi myös ja on kyllä niin yli-ihana, etten tiedä mitä teen, eli jääkö peräti kaksi pentua kotiin kasvamaan. Molemmilla vanhemmilla terveet lonkat, kyynärät ja polvet sekä CEA-terveet silmät. Tenholla paras tulos ERI / 2 näyttelyistä. Kaikki pennut ovat jo löytäneet kodin. Kyllä olemme onnellilsia.

Tiuku ja Tenho saaneet vauvoja 3.9.2019

Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin sai pentuja 3.9.2019, yhdeksän suloista palleroa, joista 4 x tricolour  urosta, 2 x bluemerle urosta ja 3 x bluemerle tyttö. Pennut saaneet kaikki jo omat kodit.

Isänä meidän Sulon sukulainen ja meidän perheen uusi King, Windy Forest's Touch Of Love, jolla aivan ihana luonne ja B/A lonkat, kyynärät 0/0, terveet silmät ja näyttelytulos JUN ERI/2!

Pentujen emona on Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin. A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet (ripsi ja rihma).

 

 

 

Summerway's pennut

Pentueita meillä on ollut 14 kpl 39 vuoden aikana. Pennut lähtevät aina uuteen kotiinsa lääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, matokuurit annettuina seka saavat mukaansa yksilöllisen pentupaketin (sisältyy: ensimmäinen kaulapanta ja remmi, ruokaa, lelu, peti) ja pentuvihkon, jossa on tarkat hoito- ja ruokintaohjeet. Vuodesta 2021 lähtien myyn pennut vain, jos ostaja sitoutuu viemään pennun yhden vuoden iässä silmien tarkastukseen, sekä lonkka- ja kyynäräkuviin, polvien tarkastusta suosittelen. Kun ostaja sitoutuu näihin pevisaan kuuluviin rodulle kuuluviin tarkastuksiin ja kuviin, koen että perhe on vastuuntuntoinen pennun ostaja ja asiasta hyötyy uusi omistaja, kasvattaja sekä koko rotu, sillä yhdessä näin pidämme huolta rodun terveydestä👍😁💖

Pennut kasvavat alkutaipaleensa kasvattajan luona perheen normaalissa arjessa. Pennut saavat nukkua rauhassa ja toisaalta hereillä ollessaan totutella ihmisten kanssa olemiseen ja leimautua siten hyvin ihmiseen ( ja myös perheen muihin koiriin). Terveellinen ja monipuolinen penturuoka on myös tärkeä osa tervettä kasvua.