Uutisia

2. elo, 2018

Hei!

Pennuilla on mennyt hyvin ja vauhtia on tullut reippaasti lisää. Perheet ovat nyt viikonloppuna tulossa tutustumaan pentuihin ja kaikki muut paitsi trikkipoika Jekku eli Summerway's Joy of Summer Moonlight Prince ovat alustavasti varattu.

 

Pentujen kanssa aika on kulunut siivillä ja olen saanut nauttia pentuterapiasta, joka varmaan on yksi tehokkaimmista terapioista =)! Nyt vaan odotan perheiden tapaamista ja että perheet saavat mieleisensä pennun kotiin. Ihanaa elokuuta saan vielä viettää ihanien vauveleiden kanssa.

 

Lämmintä ja aurinkoista kesän jatkoa kaikille!!!

T. Hanni ja muu väki

 

3. heinä, 2018

Hei!

Ihania uutisia, saimme kenneliimme 30.6.2018  seitsemän kappaletta söpöliinejä, joista siis

2 x tricolournarttupentuja,

2 x bluemerlenarttupentuja ja

3 x tricoloururospentuja, joista vapaana on....

1 x tricolournarttupentu,

1 x bluemerlenarttupentu ja

1 x tricocloururospentu.

Myös iso bluemerleurospentu syntyi seitsemäntenä, mutta oli ollut perätilan ja ison koon vuoksi 2,5 tuntia kanavassa ja en saanut häntä elpymään, joten Summerway's Heaven Star on nyt pienten koiraenkelien taivaassa...mutta onneksi 8. iso bluemerletyttö elpyi ja jäi henkiin. 

  

Aika kuluu mukavasti pentulaatikon äärellä ihmetellen pentuja ja ihastellen Tiukun tyynen rauhallista pentujen hoitoa. Pennut tuovat mukanaan vauvojen suloista tuoksua ja mutusteluääniä, kun vauvat syövät kovalla innolla. Painot ovat nousseet hienosti ja hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Pentueen isänä on komea Dispiritos kennelin Epic eli EE & LV MVA Wicani Written in Legend ja meidän Tiuku, joilla molemmilla terveet lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät CEA-vapaat, Tiukulla yksi ripsi ja verisuoni, ja Tiukulla myös terveet polvet. Tiukun takana myös upea C.I.B Wicani Dragonsblood, joten odotan huiman kauniita pentuja, joilla olettaisin olevan myös upeat luonteet.

Yhdistelmä kennelliiton sivuilla:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI29360/16&ReknoI=FI49902/14&Sukupolvet=4

 

28. touko, 2018

Hei!

 

Vauhdikkaasti on kevät taas mennyt ja kohta ollaan jo kesäkuussa. Match showssa on ehditty pyörähtämään Tiaran ja Mannan kanssa, palkintokin saatiin. Ensimmäinen näyttelykin tuli käytyä nyt 26.5. ja tuomarina oli irlantilainen Dermot Timmins, tuloksena oli Mannalle ROP-pentu ja Tiarakin sai tiukalta tuomarilta hienot arvostelut ja sijoittui Jun luokassa toiseksi  erittäin hyvä arvostelulla. Eipä muutkaan nuoret koirat pärjänneet, koska tuomari piti runsaasta turkista, jota nuorilla koirilla vielä voi ollakaan. Kuuma päivä, mutta mukavaa oli, tytöt käyttäytyivät mallikkaasti kehässä ja siitä tulikin positiivinen maininta, mukava päivä kaiken kaikkiaan!🙂

 

Perheeseemme tuli myös uusi perheenjäsen Tenho, josta tarkemmat kuvaukset hänen kohdallaan collieiden sivuni alla. Hieno luonteinen pentu, joka tuntuu olevan kaikkien kaveri ja todellinen suukkopoika. Muuten kennelissä ja perhe-elämässä on ollut rauhaisaa ja odotellaan kesäkuussa alkavaa lomaa.

 

Hyvää loppukevättä ja kesän alkua!

Aurinkoisin terveisin Hanni ja muut

7. helmi, 2018

Hei!

 

Helmikuussa mennään ja iloisia uutisia on kennelissämme tapahtunut viime blogikirjoituksen jälkeen. Kenneliimme saapui 16.12. uusi perheenjäsen Manna - Dispiritos When Dragons Whisper. Nyt tytteli on jo 4 kk ja kotiutunut perheeseemme hyvin, Tiaran paras kaveri. Manna on oikea sydänkäpynen, ihana suukottelija ja pirteä sekä iloinen.

 

Terveystuloksia saimme myös tänään ja Tiuku sekä Tiara kävivät Per Axelsonilla tutkimuksissa. Tuloksena molemmille terveet A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet terveet! Tosi iloinen uutinen!!!🤪 Aikaisemmin kävimme silmätarkastuksissa ja molemmilla tytöillä terveet silmät, mutta Tiukulta löytyi yksi ripsi luomesta ja yksi verisuoni toisesta silmästä.

 

Nyt vaan sitten tutkailemaan tulevia näyttelyitä ja suunnittelemaan matkoja! Mukavaa kevään odotusta kaikille!

 

Talvisin terveisin 

Hanni ja muu Summerway's  kennelin väki

13. joulu, 2017

Hei!

Vauhdilla on aika mennyt ja huomasin ällistyksekseni, että viimeksi olen kirjoitellut heinäkuussa tänne blogiin. Yli kolme kuukautta on hujahtanut ja varmasti yksi syy on uusi työpaikka, jossa on ollut vauhtia vaikka toisille jakaa. Nyt  kuitenkin on alkanut tasaantua ja vakituinen työpaikka tuntuu jo hyvältä työpaikalta. Lapin reissunkin ehdin tehdä Santtulan kennelin Marjan kanssa ja hieno reissu olikin. Matkassa oli Marjan koira Nasta ja Santos meidän kennelistä. 

 

Näyttelyissä on tullut Tiaran kanssa käytyä Tampereella, jossa meni hienosti ja Tiaran tulos oli JUN ERI ja JUK 4. Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyssä kävimme myös ja sieltä tuloksena erittäin hyvä, johon olen tyytyväinen sillä Tiara on ihan vauvan näköinen vielä ja tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Mukavaa oli kuitenkin ja näyttelyssä oli kiva käydä, kun Tiara tuntuu todella tykkäävän, eikä stressaa mitään, kehuja tuli paljon ja luonnetta kehuttiin erityisesti Kennelliiton kaverikoirastandillä, jossa kävimme tutustumassa koulutuksiin. Mukavia muistoja on Voittaja-näyttelyistä, sillä onhan Santoksella ja Toscalla Voittaja-tittelit 🙂

 

Kaikki koirat ja ihmiset Summerway's kennelissä olemme olleet terveitä, mikä on aina hieno juttu, kun vanhoja koiria yli 10 v on neljä ja Muusa 8 v. Nyt vaan joulua ja joululomaa odotellaan hyvillä mielin. 

 

Ihanaa ja lämmintä joulun odotusta kaikille!

T. Hanni ja muu väki