Uutisia

21. maalis, 2020

Hei kaikille pitkästä aikaa!

Kylläpä aika on kulunut vauhdikkaasti! Ollaan jo 2020 maaliskuussa ja uusia pentujakin suunnitteilla Tiaralle ja Tenholle, saapi nähdä onnistuuko? Kovasti itse odotan, että juoksu etenisi ja päästäisiin tosi toimiin. Odotan aivan ylikauniita ja terveitä sekä hyväluonteisia vauvoja innolla! 

Tiukun pennut lähtivät kaikki yhdeksän palleroa lokakuussa 2019 omiin koteihinsa ja outoa oli, kun tällä kertaa ei jäänyt yhtään kotiin. Kovin toivoin, että kaikki ei menisi kaupaksi, jotta saisin yhden itse pitää. Upea pentue tuli Tiukulta ja Tenholta ja todella vaikea oli luopua kaikista. Kuitenkin minulla on 3 veteraania Zorro (13 v) ja Santos (12v) sekä Muusa (10 v), joiden kanssa haluan nyt viettää rauhassa viimeisiä yhdessäolohetkiä.

Hienosti on nuorten kanssa mennyt eli Sampon 1v, Hattaran 1,5 v ja Tenhon 2 v kanssa. Ovat kaikki hyviä kavereita ja leikkivät kivasti keskenään. Näyttelyt ovat nyt jäissä Korona-viruksen vuoksi, ja Sampon kanssa ei ole päästy treenaamaan näytelyitä ja Match showtkin on peruttu kuukauden ajalta. Toivottavasti päästään kesäkuussa joihinkin näyttelyihin.

Ihanaa kevättä kaikille!!!

Kevätterveisin Hanni-Maria

9. syys, 2019

Hei!

Kesä hujahti vauhdilla ohi uuden työpaikan merkeissä. Uusi työpaikkani on Koulutuskuntayhtymä Omniassa yksilövalmentajan tehtävässä ja olen kyllä pitänyt työstäni ja työkavereistani sekä asiakkaistani paljon. Poikani Juho meni myös armeijaan kesäkuussa ja mieheni 50 v syntymäpäiviä vietettiin myös kesäkuussa. 

Näyttelyissäkin ehdimme käymään kaksi kertaa Turussa ja Porvoossa ja mukana olivat Hattara, Tenho sekä Jekku perheineen. Hienosti mielestäni ensikertalaisilla meni, koska paljonkaan ei ehditty näyttelyharjoituksia tekemään. Tuloksena oli hienosti Hattaralla JUN EH/2 Ja Tenholla JUN ERI/2 ja Jekulla JUN EH. Pentutreffit pidimme myös meidän laavullamme ja sieltä jatkoimme uittamaan koiria vielä mökille, kun päivä oli todella kuuma. Pentuja oli molemmista pentueista mukavasti mukana ja hauskaa oli.

Heinäkuussa saimme ilouutisia, kun Tenho astui Tiukun ja nyt syyskuussa syntyi pentuja 9, joista 3 x bluemerlenarttupentu ja 2 x bluemerleurospentu ja 4 x tricolour urospentu. Taiteilua on alussa ollut, kun pentue oli yllätykseksemme niin iso, että kaikki pennut ovat saaneet riittävästi ruokaa. Paljonkaan ei viikkoon nukuttu Tiukun kanssa. Nyt kuitenkin pennut ovat ylittäneet 1 viikon iän ja kaikkii ovat tuplanneet painonsa, joten nyt voi jo vähän turvallisemmalla mielellä olla. Pennuista 7 on alustavasti varatut ja 1 tricolourpoika ja 1 bluemerlepoika on vielä varattavissa.

Mukavaa ja aurinkoista syksyä kaikille!

Terveisin Hanni

 

8. huhti, 2019

Hei!

Kevät on jo pitkällä ja paljon on tapahtunut kennelin elämässä. Iloa toi Tiaran pentue ja ihanat kodit, jotka pennut saivat. Hienosti on kuulemma kaikilla pennuilla lähtenyt menemään ja kivoja kuviakin on jo Facebook ryhmässä jaettu! Surua kenneliimme toi Sulon voimien loppuminen. Oma rakas koira nukahti syliini 1.4.2019. Lohtua toi, että saimme yhdessä olla tuon hetken ja elämäni koira ja ensimmäinen kansainvälinen kasvattini sai siirtyä vihreille niityille siskonsa ja äitinsä luo minun sylissäni. Hyvää matkaa rakkaista rakkain matkakumppanini!❤

Sain syliini palan taivasta, 
nyt tiedän mitä kaivata..
Oli aika raskaiden päätösten, 
saattaa sut huomaan enkelten. 
Nyt saat juosta seuraten heitä, 
ei kipu enää elämääsi peitä. 
Suru on suuri ja lohduton, 
mut tiedän - sun hyvä olla nyt on.

 

 

11. helmi, 2019

Hei!

Niin vierähti syksy uudessa työpaikassani perhetyössä ja paljon uutta on tapahtunut viime kirjauksesta! Joulu ja Uusi Vuosi vierähtivät perheen ja suvun kanssa juhliessa ja koirien kanssa nauttiessa talvesta ja ulkoilusta. Helmikuun iloinen uutinen on, että meille on syntynyt kenneliin pentuja, joiden vanhemmat ovat Tiara eli Dispiritos Stara la Mancha ja isänä upea Samu eli Roxier's Blue Maxson. Molemmat täysin terveitä ja näyttelyissä hienosti menestyneitä, hienot luonteet ja terveet rakenteet. Kuusi palleroa syntyi hieman etuajassa, joten jännitystä oli jos jaksavat syödä kunnolla. Nyt on jo 6 päivä meneillään ja hyvältä alkaa näyttää, kaikki ovat pulleita ja syövät tarmokkaasti ja todella tasainen pentue on, sillä kaikki mahtuvat painoiltaan 240-260 gr välille. 

Uroksia syntyi neljä, joista 3 on bluemerleä ja 1 trikki. Narttuja syntyi 2, joista toinen on bluemerle ja toinen trikki. Pentuja  on alustavasti varattuina neljä ja vielä en kasvattajana osaa sanoa jääkö kotiin pentua vai sijoitanko mahdollisesti. Vaikea on päättää, sillä jokainen pentu on niin hieno, että on todella vaikeuksia päättää mitä teen. Onnellinen olen, että kaikki näyttävät voimistuvan ja toivon aarteilleni ennen kaikkea rakastavia koteja. Toivoisin, että osa uusista kodeista olisi näyttelyistä innostuneita, sillä pennut ovat mielestäni tosi upeita värityksiltään ja suvuiltaan. Samun suku aivan upea ja siellä Roxier's koirat ja Cesamen Nigt Talisman itselleni ne innostavimmat ja Tiaran takana hienoja Wicani koiria ja rakastamani Wicani Dragonsblood.

31. elo, 2018

Hei!

 

 Niin kaikki pennut saivat itselleen ihanat ja rakastavat kodit ja jokainen on jo hyvin kotiutunut uusien perheidensä koteihin. Kyllä täällä kasvattaja on enemmän kuin onnellinen!🙂 Nyt sitten onkin aika keskittyä meidän nuoriin koiriin. Tiukun kanssa aloitamme työt ensi viikon perjantaina perhetyössä ja Tiaran sekä Mannan kanssa on tulossa vielä syyskuussa näyttely. Tenhon kanssa olemme menossa Match show:hun harjoittelemaan näyttelyssä käyntiä. Pikku Hattara jatkaa oman perheen kanssa matkaa, joten nyt kennelissämme koiraluku on täynnä...nuoria viisi ja veteraaneja viisi. Ihanaa, kun sai myös oman kasvatin pitkästä aikaa!❤

 

Mukavaa loppukesää kaikille!!!