Uutisia

9. elo, 2018

Hei!

 

Pennut ovat jo 5,5 viikkoa ja neljä vauvelia ovat jo saaneet omat perheet eli Nalle, Cesi (entinen Sani),Jekku, Luna (entinen Donna). Bellakin oli varattu, mutta perheelle tuli odottamaton rahameno, eivätkä pystyneetkään ottamaan Bellaa ja varalla ollut perhe ihastui niin kovin Hattaraan, että päädyimme siihen, että ei olisi mukava ottaa pentua, jos häntä ei oikeasti rakasta, joten Bella eli Summerway's Joy of Summer Beauty Girl vielä varattavissa. Romeon varannut perhe ei ole ottanut yhteyksiä, enkä ole heitä kiinni saanut, voi olla että jotain on sattunut, mutta Romeo näillä tiedoilla myös vapaana. Laitan tähän blogiin Romeon kuvan ja pentu-uutisiin Bellan kuvan.

 

Ihanaa, että neljä upeaa perhettä on löytynyt jo neljälle kullanmurulle. Kasvattaja ei voi olla kuin onnellinen, kun rakastavia perheitä on löytynyt. Muutama on jopa lupaillut, että saan esittää jonkun kerran näyttelyssäkin pentuja. Kaikki pennut aivan ihania, avoimia, reippaita ja omia persooniaan jo sekä kauniit rakenteet ja liikkeet. Kaikista olen todella iloinen ja myös kaikki käyneet olleet haltioissaan. Kaikki ovat toinen toistaan kauniimpia ja jos yhtä kehuu, tuntuu, että kaikissa on kehuttavaa...Nalle on aivan mahtava tosi jytkyn eli vahvan rakenteen vuoksi ja lempeän sekä letkeän luonteensa vuoksi. Jekku on vekkuli ja aivan upea väritys sekä luusto, joten perheeltä jo kyselinkin, että onnistuisiko joku näyttelykerta ja hieman jo lupailuja sainkin. Romeo on itse rauhallisuus ja upea väritys, komea kauluri ja rakenne, hänelle toivoisin näyttelystä innostunutta perhettä ja mahdollista sijoitusta. Bella on lähinnä Tiukua luonteeltaan, eli ihan ystäväkoira luonteeltaan, nimensä mukaan kaunis niin ulkoapäin kuin luonteeltaan. Cesi oli alunperin Sani eli lyhennys Sunny nimestä, eli aurinkoinen ja sitä tämä tyttö on, sekä upea kauluri esityspuolella ja hienot liikkeet. Luna on upea bluemerle tyttö, tosi avoin ja utelias luonne sekä hieno rikkoutunut väritys ja hieno luusto sekä rakenne. Hattara jää kotiin ja hän nyt vaan on Hattara eli Hattis🙂❤

 

Nyt toivon vaan, että Romeo ja Bella löytävät ihanat, rakastavat kodit!

 

T. Hanni

2. elo, 2018

Hei!

Pennuilla on mennyt hyvin ja vauhtia on tullut reippaasti lisää. Perheet ovat nyt viikonloppuna tulossa tutustumaan pentuihin ja kaikki muut paitsi trikkipoika Jekku eli Summerway's Joy of Summer Moonlight Prince ovat alustavasti varattu.

 

Pentujen kanssa aika on kulunut siivillä ja olen saanut nauttia pentuterapiasta, joka varmaan on yksi tehokkaimmista terapioista =)! Nyt vaan odotan perheiden tapaamista ja että perheet saavat mieleisensä pennun kotiin. Ihanaa elokuuta saan vielä viettää ihanien vauveleiden kanssa.

 

Lämmintä ja aurinkoista kesän jatkoa kaikille!!!

T. Hanni ja muu väki

 

3. heinä, 2018

Hei!

Ihania uutisia, saimme kenneliimme 30.6.2018  seitsemän kappaletta söpöliinejä, joista siis

2 x tricolournarttupentuja,

2 x bluemerlenarttupentuja ja

3 x tricoloururospentuja, joista vapaana on....

1 x tricolournarttupentu,

1 x bluemerlenarttupentu ja

1 x tricocloururospentu.

Myös iso bluemerleurospentu syntyi seitsemäntenä, mutta oli ollut perätilan ja ison koon vuoksi 2,5 tuntia kanavassa ja en saanut häntä elpymään, joten Summerway's Heaven Star on nyt pienten koiraenkelien taivaassa...mutta onneksi 8. iso bluemerletyttö elpyi ja jäi henkiin. 

  

Aika kuluu mukavasti pentulaatikon äärellä ihmetellen pentuja ja ihastellen Tiukun tyynen rauhallista pentujen hoitoa. Pennut tuovat mukanaan vauvojen suloista tuoksua ja mutusteluääniä, kun vauvat syövät kovalla innolla. Painot ovat nousseet hienosti ja hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Pentueen isänä on komea Dispiritos kennelin Epic eli EE & LV MVA Wicani Written in Legend ja meidän Tiuku, joilla molemmilla terveet lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät CEA-vapaat, Tiukulla yksi ripsi ja verisuoni, ja Tiukulla myös terveet polvet. Tiukun takana myös upea C.I.B Wicani Dragonsblood, joten odotan huiman kauniita pentuja, joilla olettaisin olevan myös upeat luonteet.

Yhdistelmä kennelliiton sivuilla:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI29360/16&ReknoI=FI49902/14&Sukupolvet=4

 

28. touko, 2018

Hei!

 

Vauhdikkaasti on kevät taas mennyt ja kohta ollaan jo kesäkuussa. Match showssa on ehditty pyörähtämään Tiaran ja Mannan kanssa, palkintokin saatiin. Ensimmäinen näyttelykin tuli käytyä nyt 26.5. ja tuomarina oli irlantilainen Dermot Timmins, tuloksena oli Mannalle ROP-pentu ja Tiarakin sai tiukalta tuomarilta hienot arvostelut ja sijoittui Jun luokassa toiseksi  erittäin hyvä arvostelulla. Eipä muutkaan nuoret koirat pärjänneet, koska tuomari piti runsaasta turkista, jota nuorilla koirilla vielä voi ollakaan. Kuuma päivä, mutta mukavaa oli, tytöt käyttäytyivät mallikkaasti kehässä ja siitä tulikin positiivinen maininta, mukava päivä kaiken kaikkiaan!🙂

 

Perheeseemme tuli myös uusi perheenjäsen Tenho, josta tarkemmat kuvaukset hänen kohdallaan collieiden sivuni alla. Hieno luonteinen pentu, joka tuntuu olevan kaikkien kaveri ja todellinen suukkopoika. Muuten kennelissä ja perhe-elämässä on ollut rauhaisaa ja odotellaan kesäkuussa alkavaa lomaa.

 

Hyvää loppukevättä ja kesän alkua!

Aurinkoisin terveisin Hanni ja muut

7. helmi, 2018

Hei!

 

Helmikuussa mennään ja iloisia uutisia on kennelissämme tapahtunut viime blogikirjoituksen jälkeen. Kenneliimme saapui 16.12. uusi perheenjäsen Manna - Dispiritos When Dragons Whisper. Nyt tytteli on jo 4 kk ja kotiutunut perheeseemme hyvin, Tiaran paras kaveri. Manna on oikea sydänkäpynen, ihana suukottelija ja pirteä sekä iloinen.

 

Terveystuloksia saimme myös tänään ja Tiuku sekä Tiara kävivät Per Axelsonilla tutkimuksissa. Tuloksena molemmille terveet A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet terveet! Tosi iloinen uutinen!!!🤪 Aikaisemmin kävimme silmätarkastuksissa ja molemmilla tytöillä terveet silmät, mutta Tiukulta löytyi yksi ripsi luomesta ja yksi verisuoni toisesta silmästä.

 

Nyt vaan sitten tutkailemaan tulevia näyttelyitä ja suunnittelemaan matkoja! Mukavaa kevään odotusta kaikille!

 

Talvisin terveisin 

Hanni ja muu Summerway's  kennelin väki