Uutisia

28. touko, 2018

Hei!

 

Vauhdikkaasti on kevät taas mennyt ja kohta ollaan jo kesäkuussa. Match showssa on ehditty pyörähtämään Tiaran ja Mannan kanssa, palkintokin saatiin. Ensimmäinen näyttelykin tuli käytyä nyt 26.5. ja tuomarina oli irlantilainen Dermot Timmins, tuloksena oli Mannalle ROP-pentu ja Tiarakin sai tiukalta tuomarilta hienot arvostelut ja sijoittui Jun luokassa toiseksi  erittäin hyvä arvostelulla. Eipä muutkaan nuoret koirat pärjänneet, koska tuomari piti runsaasta turkista, jota nuorilla koirilla vielä voi ollakaan. Kuuma päivä, mutta mukavaa oli, tytöt käyttäytyivät mallikkaasti kehässä ja siitä tulikin positiivinen maininta, mukava päivä kaiken kaikkiaan!Cool

 

Perheeseemme tuli myös uusi perheenjäsen Tenho, josta tarkemmat kuvaukset hänen kohdallaan collieiden sivuni alla. Hieno luonteinen pentu, joka tuntuu olevan kaikkien kaveri ja todellinen suukkopoika. Muuten kennelissä ja perhe-elämässä on ollut rauhaisaa ja odotellaan kesäkuussa alkavaa lomaa.

 

Hyvää loppukevättä ja kesän alkua!

Aurinkoisin terveisin Hanni ja muut

7. helmi, 2018

Hei!

 

Helmikuussa mennään ja iloisia uutisia on kennelissämme tapahtunut viime blogikirjoituksen jälkeen. Kenneliimme saapui 16.12. uusi perheenjäsen Manna - Dispiritos When Dragons Whisper. Nyt tytteli on jo 4 kk ja kotiutunut perheeseemme hyvin, Tiaran paras kaveri. Manna on oikea sydänkäpynen, ihana suukottelija ja pirteä sekä iloinen.

 

Terveystuloksia saimme myös tänään ja Tiuku sekä Tiara kävivät Per Axelsonilla tutkimuksissa. Tuloksena molemmille terveet A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet terveet! Tosi iloinen uutinen!!!Villi Aikaisemmin kävimme silmätarkastuksissa ja molemmilla tytöillä terveet silmät, mutta Tiukulta löytyi yksi ripsi luomesta ja yksi verisuoni toisesta silmästä.

 

Nyt vaan sitten tutkailemaan tulevia näyttelyitä ja suunnittelemaan matkoja! Mukavaa kevään odotusta kaikille!

 

Talvisin terveisin 

Hanni ja muu Summerway's  kennelin väki

13. joulu, 2017

Hei!

Vauhdilla on aika mennyt ja huomasin ällistyksekseni, että viimeksi olen kirjoitellut heinäkuussa tänne blogiin. Yli kolme kuukautta on hujahtanut ja varmasti yksi syy on uusi työpaikka, jossa on ollut vauhtia vaikka toisille jakaa. Nyt  kuitenkin on alkanut tasaantua ja vakituinen työpaikka tuntuu jo hyvältä työpaikalta. Lapin reissunkin ehdin tehdä Santtulan kennelin Marjan kanssa ja hieno reissu olikin. Matkassa oli Marjan koira Nasta ja Santos meidän kennelistä. 

 

Näyttelyissä on tullut Tiaran kanssa käytyä Tampereella, jossa meni hienosti ja Tiaran tulos oli JUN ERI ja JUK 4. Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyssä kävimme myös ja sieltä tuloksena erittäin hyvä, johon olen tyytyväinen sillä Tiara on ihan vauvan näköinen vielä ja tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Mukavaa oli kuitenkin ja näyttelyssä oli kiva käydä, kun Tiara tuntuu todella tykkäävän, eikä stressaa mitään, kehuja tuli paljon ja luonnetta kehuttiin erityisesti Kennelliiton kaverikoirastandillä, jossa kävimme tutustumassa koulutuksiin. Mukavia muistoja on Voittaja-näyttelyistä, sillä onhan Santoksella ja Toscalla Voittaja-tittelit Cool

 

Kaikki koirat ja ihmiset Summerway's kennelissä olemme olleet terveitä, mikä on aina hieno juttu, kun vanhoja koiria yli 10 v on neljä ja Muusa 8 v. Nyt vaan joulua ja joululomaa odotellaan hyvillä mielin. 

 

Ihanaa ja lämmintä joulun odotusta kaikille!

T. Hanni ja muu väki

 

21. heinä, 2017

Hei!

 

Heinäkuun iloisia koirauutisia oli Tiaran hieno esiintyminen Hyvinkään koiranäyttelyssä 15.7.2017. Tiara jaksoi nyt seistä ja juosta kauniisti, joten tuomari pystyi antamaan kunnon arvostelun eli

Well developed puppy. Correct head with good pigmentation. Correct body. Good angulations. Very nice temperament. Very nice presentation in the ring. Tuomarina toimi Zorica Salijevic, Ruotsista.

 

Myös omassa elämäntilanteessa on tapahtunut muutos, sillä kuraattorin työt vaihtuivat perhetyöntekijän vakinaiseen työpaikkaan, jossa työnantajan suosituksesta koiraa suositellaan käytettäväksi työssä, joten nyt Tiuku pääsee sitten tositoimeen, vaikka virallinen ystäväkoirakoulutus on mahdollista aloittaa vasta, kun Tiuku on 2 v. Muutenkin suunnitteilla on kahden nuoren vipeltäjän eli Tiukun ja Tiaran kanssa uusia harrastusmuotoja, mutta niitä pääsemme kokeilemaan vasta syksyllä. 

 

Iloista kesän jatkoa kaikille!

Yst. terv.

Hanni ja muu väki

6. heinä, 2017

Hei!

 

Kesäloma alkoi kesäkuun lopusta ja iloisia uutisia on esimerkiksi valmistuminen YAMK sosionomiksi 22.6.2017. Tyttären YO-juhlat olivat myös kesäkuun alussa ja iloinen uutinen kesäkuun loppupuolella tyttären pääsy Tampereen yliopistoon opiskelemaan diplomi insinööriksi.

 

Koirarintamalla iloisia tapahtumia on ollut Santoksen ja Viivin vauvojen syntyminen 28.5.2017 ja sieltä tuli maailmaan viisi poikaa ja yksi tyttö, kaikki voivat hyvin. Tiaran kanssa olemme käyneet ensimmäisessä match showssa ja mukavaa oli, tyttö antoi hienosti katsoa hampaat, vielä kun tyttö jaksaa seistä paikallaan, niin sitten pentuluokastakin voi odottaa jo mukavia arvioita. Tiukun kanssa suunnitteilla on ainakin rallytoko ja kaverikoira koulutus mahdollisesti ensi keväänä.

 

Kaikki seitsemän koiraamme voivat hyvin, joskin Sulolla 11 v ja Toscalla (melkein 12 v) alkaa jo ikä valitettavasti painaa. Ihania ovat nuo kaksi KV-valiokoiraani olleet ja tuoneet minulle iloa ja onnea elämään! Iso suru on edessä, kun noista kahdesta upeasta koirasta aika jättää. Kuitenkin on mahtavaa, kun saan heidän seurastaan vielä nauttia!!!

 

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Kesäterveisin Hanni ja koirulit