19. elo, 2022

Kesä jo pitkällä

Hei!

No onpa aika rientänyt,  maaliskuussa viimeksi kirjoiteltu blokiin.  Paljon on ehtinyt tapahtua,  Tiuku saanut viimeisen pentueensa huhtikuussa,  ihanat Paavo ja Helmikin jo 4 kk. Paavo sai aivan mahtavan kodin ja Helmi täytti yhden minun unelmistani ja sain omalta kasvatiltani pennun,  eli Sampohan tässä oli isänä,  Helmi niin ihana tyttö,  kiva,  iloinen luonne,  upeat korvat ja lentävät,  hyvällä takapotkulla liikkeet, unelmatyttö=) 

Näyttelyissäkin pienimuotoisesti käyty ja Herttakin kävi junnuluokassa ja hieno tulos JUN EH JUK 3,  karvat olivat juuri lähteneet,  joten tyytyväinen olen tulokseen. Myös Sampo kävi muutamassa näyttelyssä ja luokkasijoituksia sekä ERI tulos,  karvat samaten kateissa. Sampo olisi ollut keväällä loistokarvassa,  mutta en uskaltanut mennä,  kun oli pennut,  että eivät saa pöpöjä. Tenholla vielä näyttely tulossa.

Kasvateista hienon tuloksen toi Hertan sisko Pandora,  joka sai sekä junnusertin että oli ROP junnu. Myös Sampon veli Jalo kävi elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä ja hieno arvostelu tuli sekä EH tulos,  tosi iloinen tästäkin,  sillä Jalo upean näköinen,  ihana pää ja korvat sekä liikkeet,  ryhdikäs olemus,  hieman laiha ja kevyt oli vielä,  eli massaa toivottiin lisää,  muuten kaikki ok. 

Mukavaa loppukesää ja pentu suunnitelmia on taas mietinnässä =)