17. maalis, 2021

Tiukulle ja Tenholle syntyi pentuja 30.1.2021

Hei!

 

Onpa taas aikaa ehtinyt kulua, kun viimeksi kirjoittelin blogiin. Ihania uutisia on tietysti Tiukun ja Tenhon hurmaavat tehotytöt, joita syntyi 1 x bluemertyttö ja 3 x trikkityttö. Kaikki ovat ihanan energisiä ja toisaalta sydänkäpysiä suloisuuksia, joista ainakin yksi trikkityttö Tiaran sijalle jää  kotiin. Bluemerletytöllekin olisi upea koti, mutta vielä mietittävää riittää, josko itse pidän tai sijoitan tämän ihanuuden. Kaikille on siis jo ihana ja turvallinen, rakastava koti tiedossa.

Mannalle ja Tiukun pojalle Jekulle on kesäksi suunnitteilla myös pentuja. Odotan tästä todella paljon upeita, kauniita, hyväluonteisia ja terveitä pentuja. Joten jännää on vielä tiedossa kesää odotellessa.  Kaikki muut koirat voivat hyvin ja tosiaan Sampollekin vahvistui hienot terveys- ja näyttelytulokset viime syksynä, joten voin olla todella tyytyväinen tällä hetkellä.

Myös Hattaran lonkat kävin uusintakuvaamassa Ventelällä ja hänen arvionsa oli B/C, joten kuvia en uudestaan sitten lähettänyt, koska aiempi tulos oli C/C, eli C lonkat joka tapauksessa. Molemmissa lonkissa hieman matala lonkkamalja ja toisessa lonkassa saisi olla aavistuksen verran enemmän lonkkamaljaa, sen vuoksi C toinen lonkka, joten ei suurempaa haittaa, mutta maksimissaan Hattaralla teetän yhdet pennut, perusteena ihan hienot näyttelytulokset, molemmilla kerroilla luokkasijoitus ja Hattara on muuten polvet ja kyynärät terveet sekä silmät CEA-terveet, joten ehkä yksi pentua voisi olla kyseessä. Sulhokin on jo varattu. Mahdollisesti syksyllä tämä pentua suunnitteilla.

Mukavaa kevättä kaikille!