18. loka, 2020

Syksy jo pitkällä ja paljon surua kaiken syksyn väriloiston keskellä

On todella ollut vaikea syyskuu, kun kaksi meidän senioria siirtyi koirien taivaaseen. Vielä en ole Tiarasta ja pentujen menetyksestä ehtinyt toipua, kun perään tuli lisää surua. Meidän Zorro eli Markenfield's Black Fox (24.5.2007 - 23.9.2020) lähti Sulo kaverin luo sateenkaaren tuolle puolen. Muistan niin, kun pienen pojan hain Lontoon Harwichin kentältä ja kuinka reipas poika oli ja kuinka paljon saatiin ihailevia katseita ja Zorro sai paljon rapsutuksia, sieltä meidän yhteinen matka alkoi. Zorro sai nukahtaa mun syliini, niin rakas koirani, ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoa, kun Zorron takajalat lakkasivat toimimasta. Zorron suloista nassua ja hassua luonnetta jään todella kaipaamaan sekä sitä kuinka Zorro tuli aina lähelle istumaan tai nukkumaan oltiin sitten missä vain.

 

Mun unelmien katala Santos eli FI & NO MVA & JV-08 & V-08 Santtulan Orvar (15.1.2008 - 30.9.2020) siirtyi myös sateenkaaren tuolle puolen.Töiden jälkeen vein colliet lenkille ja sitten oli tarkoitus lähteä kataloiden kanssa myös lenkille, mutta kun menin hakemaan heitä, vain Muusa tuli vastaan ja huutelin Santosta, mutta poika ei tullut ja löysin hänet petiltä makaamasta pötköllään kyljellä ja näytti, että on syvässä unessa, mutta kun menin luo, niin ei ollut elonmerkkiä ja kutsuin pojankin katsomaan ja soitin vielä eläinlääkärille, mutta Santos oli kuollut.... Olen vieläkin shokissa, en keksi muuta kuin sydämen pysähdys tai sitten maanantaina pesun jälkeen huomasin, että vatsa oli normaalia pulleampi ja oli tarkoitus saman viikon perjantaina mennä näyttämään eläinlääkärille tilannetta. Synkeä painajainen tuntuu vain jatkuvan... Ensin Tiara ja pennut, sitten Zorro, tosin Zorron tilannetta jo koko kesä seurattiin, mutta Santoksen luulin elävän vielä pitkään. Muusa eli koko elämänsä Santoksen kanssa, olivat kuin paita ja peppu. Nyt on Muusaa totuteltu collielaumaan ja nyt ollaan vaiheessa, että vähän reilu viikko on kulunut Santoksen kuolemasta ja nyt kaikki muut jo olleet yhdessä, paitsi Tiuku, joka ensi viikolla ohjelmassa. No suunta ei voi olla kuin ylöspäin. 

Toivottavasti joulua kohden olo helpottuu ja uudet suunnitelmat tulevista pentueista tulevat todeksi ja iloisia uutisia on vielä keväällä tulossa.

Hyvää syksyä kaikille!!!