13. elo, 2020

Ihania uutisia Sampolle tänä kesänä!

Hei kaikille!

Tiaran pojalla Sampolla eli Summerway's Galaxy Blue Boy:lla on heinäkuu ja elokuu ollut täynnä mukavia uutisia ja tuonut lohtua Sampon äidin Tiaran menetykseen.

Sampolla terveystulokset olivat ihanteelliset eli puhtaat terveet lonkat A/A ja kyynärät 0/0 ja lisäksi näyttely Porissa oli minulle yhtä juhlaa, kun poika käyttäytyy yhtä ihanasti kuin äitinsä Tiara näyttelyssä ja voin nauttia näyttelyssä olosta ilman stressiä. Tuloksena oli hienosti ensimmäisestä näyttelystä JUN Erittäin hyvä ja JUK 2, joten hienosti myös luokkasijoitus ja huom! kehässä oli muitakin junnuja kuin kaksi ja joku sai pelkän H:n, joten kyllä tuomari arviointia teki. Hienosti poika kehittyy ja tuomarikin tuli vielä kehän laidalle Sampoa kehumaan ja sanoi, että kun massaa tulee, niin erittäin lupaavalta näyttää!

Porin näyttelyreissulla kävimme myös upealla Porin koirarannalla ja Herrainpäivän luontopolulla ja mukavaa oli. kaiken kaikkiaan hieno päivä Sampon kanssa. Nyt sitten syksyä odotellaan ja saadaanko vauvoja syksyllä sekä tietysti vielä muutama näyttely vielä suunnitteilla, miten tuo korona nyt vaikuttaa sitten tuleviin näyttelyihin!

 Ihanaa kesän jatkoa kaikille!!!