21. maalis, 2020

Kevät 2020 meneillään

Hei kaikille pitkästä aikaa!

Kylläpä aika on kulunut vauhdikkaasti! Ollaan jo 2020 maaliskuussa ja uusia pentujakin suunnitteilla Tiaralle ja Tenholle, saapi nähdä onnistuuko? Kovasti itse odotan, että juoksu etenisi ja päästäisiin tosi toimiin. Odotan aivan ylikauniita ja terveitä sekä hyväluonteisia vauvoja innolla! 

Tiukun pennut lähtivät kaikki yhdeksän palleroa lokakuussa 2019 omiin koteihinsa ja outoa oli, kun tällä kertaa ei jäänyt yhtään kotiin. Kovin toivoin, että kaikki ei menisi kaupaksi, jotta saisin yhden itse pitää. Upea pentue tuli Tiukulta ja Tenholta ja todella vaikea oli luopua kaikista. Kuitenkin minulla on 3 veteraania Zorro (13 v) ja Santos (12v) sekä Muusa (10 v), joiden kanssa haluan nyt viettää rauhassa viimeisiä yhdessäolohetkiä.

Hienosti on nuorten kanssa mennyt eli Sampon 1v, Hattaran 1,5 v ja Tenhon 2 v kanssa. Ovat kaikki hyviä kavereita ja leikkivät kivasti keskenään. Näyttelyt ovat nyt jäissä Korona-viruksen vuoksi, ja Sampon kanssa ei ole päästy treenaamaan näytelyitä ja Match showtkin on peruttu kuukauden ajalta. Toivottavasti päästään kesäkuussa joihinkin näyttelyihin.

Ihanaa kevättä kaikille!!!

Kevätterveisin Hanni-Maria