9. syys, 2019

Kesä hujahti nopeasti ja nyt syyskuussa meillä on iloisia uutisia!!!

Hei!

Kesä hujahti vauhdilla ohi uuden työpaikan merkeissä. Uusi työpaikkani on Koulutuskuntayhtymä Omniassa yksilövalmentajan tehtävässä ja olen kyllä pitänyt työstäni ja työkavereistani sekä asiakkaistani paljon. Poikani Juho meni myös armeijaan kesäkuussa ja mieheni 50 v syntymäpäiviä vietettiin myös kesäkuussa. 

Näyttelyissäkin ehdimme käymään kaksi kertaa Turussa ja Porvoossa ja mukana olivat Hattara, Tenho sekä Jekku perheineen. Hienosti mielestäni ensikertalaisilla meni, koska paljonkaan ei ehditty näyttelyharjoituksia tekemään. Tuloksena oli hienosti Hattaralla JUN EH/2 Ja Tenholla JUN ERI/2 ja Jekulla JUN EH. Pentutreffit pidimme myös meidän laavullamme ja sieltä jatkoimme uittamaan koiria vielä mökille, kun päivä oli todella kuuma. Pentuja oli molemmista pentueista mukavasti mukana ja hauskaa oli.

Heinäkuussa saimme ilouutisia, kun Tenho astui Tiukun ja nyt syyskuussa syntyi pentuja 9, joista 3 x bluemerlenarttupentu ja 2 x bluemerleurospentu ja 4 x tricolour urospentu. Taiteilua on alussa ollut, kun pentue oli yllätykseksemme niin iso, että kaikki pennut ovat saaneet riittävästi ruokaa. Paljonkaan ei viikkoon nukuttu Tiukun kanssa. Nyt kuitenkin pennut ovat ylittäneet 1 viikon iän ja kaikkii ovat tuplanneet painonsa, joten nyt voi jo vähän turvallisemmalla mielellä olla. Pennuista 7 on alustavasti varatut ja 1 tricolourpoika ja 1 bluemerlepoika on vielä varattavissa.

Mukavaa ja aurinkoista syksyä kaikille!

Terveisin Hanni