13. joulu, 2017

Joulukuu meneillään jo

Hei!

Vauhdilla on aika mennyt ja huomasin ällistyksekseni, että viimeksi olen kirjoitellut heinäkuussa tänne blogiin. Yli kolme kuukautta on hujahtanut ja varmasti yksi syy on uusi työpaikka, jossa on ollut vauhtia vaikka toisille jakaa. Nyt  kuitenkin on alkanut tasaantua ja vakituinen työpaikka tuntuu jo hyvältä työpaikalta. Lapin reissunkin ehdin tehdä Santtulan kennelin Marjan kanssa ja hieno reissu olikin. Matkassa oli Marjan koira Nasta ja Santos meidän kennelistä. 

 

Näyttelyissä on tullut Tiaran kanssa käytyä Tampereella, jossa meni hienosti ja Tiaran tulos oli JUN ERI ja JUK 4. Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyssä kävimme myös ja sieltä tuloksena erittäin hyvä, johon olen tyytyväinen sillä Tiara on ihan vauvan näköinen vielä ja tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Mukavaa oli kuitenkin ja näyttelyssä oli kiva käydä, kun Tiara tuntuu todella tykkäävän, eikä stressaa mitään, kehuja tuli paljon ja luonnetta kehuttiin erityisesti Kennelliiton kaverikoirastandillä, jossa kävimme tutustumassa koulutuksiin. Mukavia muistoja on Voittaja-näyttelyistä, sillä onhan Santoksella ja Toscalla Voittaja-tittelit 🙂

 

Kaikki koirat ja ihmiset Summerway's kennelissä olemme olleet terveitä, mikä on aina hieno juttu, kun vanhoja koiria yli 10 v on neljä ja Muusa 8 v. Nyt vaan joulua ja joululomaa odotellaan hyvillä mielin. 

 

Ihanaa ja lämmintä joulun odotusta kaikille!

T. Hanni ja muu väki