6. heinä, 2017

Kesäloman kuulumisia

Hei!

 

Kesäloma alkoi kesäkuun lopusta ja iloisia uutisia on esimerkiksi valmistuminen YAMK sosionomiksi 22.6.2017. Tyttären YO-juhlat olivat myös kesäkuun alussa ja iloinen uutinen kesäkuun loppupuolella tyttären pääsy Tampereen yliopistoon opiskelemaan diplomi insinööriksi.

 

Koirarintamalla iloisia tapahtumia on ollut Santoksen ja Viivin vauvojen syntyminen 28.5.2017 ja sieltä tuli maailmaan viisi poikaa ja yksi tyttö, kaikki voivat hyvin. Tiaran kanssa olemme käyneet ensimmäisessä match showssa ja mukavaa oli, tyttö antoi hienosti katsoa hampaat, vielä kun tyttö jaksaa seistä paikallaan, niin sitten pentuluokastakin voi odottaa jo mukavia arvioita. Tiukun kanssa suunnitteilla on ainakin rallytoko ja kaverikoira koulutus mahdollisesti ensi keväänä.

 

Kaikki seitsemän koiraamme voivat hyvin, joskin Sulolla 11 v ja Toscalla (melkein 12 v) alkaa jo ikä valitettavasti painaa. Ihania ovat nuo kaksi KV-valiokoiraani olleet ja tuoneet minulle iloa ja onnea elämään! Iso suru on edessä, kun noista kahdesta upeasta koirasta aika jättää. Kuitenkin on mahtavaa, kun saan heidän seurastaan vielä nauttia!!!

 

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Kesäterveisin Hanni ja koirulit