2. touko, 2015

Kevään hienot lenkkeilysäät

Hei!

 

Huhtikuu vilahti vain mennessään ja olemme jo saaneet nauttia pääsiäisen ajan sekä tänä viikonloppuna myös vapun juhlat. Kevät on nyt parhaimmillaan, linnut saapuneet Aneriojärvelle ja ihanat aurinkoiset rantalenkit alkaneet. Koirien kanssa olemme aloittaneet myös häkkikauden ja koirat nauttivat hienoista säistä mukavasti auringonpaisteeessa ja leppeässä tuulessa sekä lintujen laulu ympärillään. Kevät on ollut kaunis muutamaa tuulista ja sateista päivää lukuun ottamatta. 

 

Koirien joka keväinen talvikarvan harjausprojekti on jo melkein kokonaan suoritettu, muutamaa loppusilausta vaille vielä Muusalla ja Toscalla. Muuten koirat ovat olleet terveinä, vaikka ikää alkaa kaikilla olla Muusaa lukuunottamatta. Toscalta leikattiin vielä huulesta toinen rasvapatti (niskassa oli toinen, joka meni pinnasta metsälenkillä rikki ja otettiin jo aikaisemmin pois) ja nyt tyttö on taas iloinen reipas oma itsensä. Tuikulla ikä painaa jo välillä, mutta suurin osa viikonpäivistä mennään iloisella joskin rauhallisella tahdilla. Muut koirat ovat omia iloisia ja energisiä pakkauksia erityisesti Zorro, jolta virta ei tunnu koskaan loppuvan. Pentua jo olen alkanut miettiä, mutta menee todennäköisesti ensi kevääseen hankinta, mutta mahdollisia vaihtoehtoja olen ajatellut jo seurailla. Tarkoitus olisi seuraavasti colliesta kouluttaa Sulo-ystäväkoiralle seuraaja, joten harrastuskoiraa olen seuraavaksi hakemassa. Iki-Ihanan tai Snowpaw kennelin pentueita tulen varmasti seurailemaan puolen vuoden päästä.

 

Perhe-elämämme on tänä keväänä ollut mukavan rentouttavaa ja lenkit koirien kanssa tuo aina virkistystä jokaiseen päivään aamusta asti. Ei olisi virkeää oloa aamuisin ilman koiralenkkejä ja unikin tulee hyvin, kun illasta tekee hyvät happihyppely lenkit. Kyllä koirat ovat monin tavoin ihania. Koirat kannustavat liikkumaan, antavat iloa ja lämpöä elämääni ja koko perhelle.

 

Kaunista aurinkoista kevättä teille kaikille toivotellen!

Yst. terv.

Hanni ja muu väki