8. maalis, 2015

Maaliskuu jo meneillään

Heips!

Niin meni helmikuu ja hiihtolomat. Nyt odotellaankin jo pääsiäisen tuloa. Ilma on ollut harvinaisen hieno tänään eli auringon paistetta ja 8 astetta lämmintä. Toivottavasti tämä lämmin sää jatkuu ja saamme nauttia lopultakin auringosta, jota tänä talvena ei juuri ole näkynyt. Myös kurakelit ovat olleet jokapäiväinen koiran omistajan ilo ainakin jo pari viikkoa. Harjausprojekti kaikkien seitsemän koiran talvikarvan poistamiseen on myös saatu päätökseen ja koirilla on nyt hienot turkit kaikilla 🙂!

 

Melko rauhaisaa helmikuuta olemme siis viettäneet. Tyttären vamhojen tanssien päivä ja Ranskan matka toivat omaa väriään perheemme arkeen kuitenkin, sillä mukava kokemus ihmisen elämässä on nähdä kuinka tytär on hienosti pärjännyt elämässään ja nauttii oman elämänsä arjesta ja juhlasta. Koirien kanssa helmikuu meni puolestaan lenkkeillessä ja koiran tassuja pesten. Joka päivä koirat tuovat iloa ja valoa elämään, ovat ne sellaisia huumoriveikkoja kaikki meidän perheen koirat. 

 

Kevät on alkanut ja odotamme koirien kanssa uimareissuja mökille kuin myös kauniita aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Tänä kesänä onkin mahdollisuus nauttia kesästä, koska kesälomaa on luvassa viisi viikkoa juhannuksesta eteenpäin. Toivottavasti saamme myös jotain koiraharrastus puolella vielä touhuta, joskin vielä on auki mitä sitä innostuisi tänä kesänä koirin kanssa harrastamaan. Kovasti on ikävä niitä aikoja kun pentujakin meillä kotona vipelsi. Valitettavasti Muusan kanssa en noita pentuja suunnittele, koska tuo Katalonianpaimenkoirien kasvatus ja jalostus on varsin haastavaa tuon pienen populaation vuoksi. Katalat ovat kuitenkin ihania ja Muusan sekä Santoksen kanssa saan varmasti vielä nauttia pitkään katalamaisista touhuista. Collie puolella on kuitenkin vielä mahdollisuuksia ja varmasti se pennun hankinta ajankohtaiseksi piakkoin tulee, jotta taas näyttelyissä tms. koiraharrastuksissa pääsisi jälleen käymään.

 

Mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa!

Kevätterveisin

Hanni ja koirulit