7. joulu, 2014

Joulukuussa vietetään aikaa yhdessä koirien kanssa

Hei!

Joulukuu tuli mutta lunta ei ainakaan vielä ole pahemmin näkynyt. Koirien kanssa lenkkeilyt ovat olleet melkoista kuralenkkeilyä, joskin muutama päivä on sentään pakkasen puolella ollut ja silloin on mieli ollut iloinen. Joulun tunnelmaa onneksi tuovat jouluvalot ja -kynttilät, jotka loistavat koiralenkkien matkan varrella. Mieli on kyllä iloisempi, kun joulun valot tuovat väriä ja joulun odotuksen tunnelmaa ja piristävät siten mieltä. 

Meillä on ollut normaalit kennelkuviot, eli joka vuosi marras-joulukuun vaihteessa meidän nartuilla on juoksuaika vuoronperään, joten lenkkeilyjä on riittänyt, koska uroksia ja narttuja pitää lenkittää eri aikaan ja myös kaikki nartut eivät tule juttuun, kun juoksuaika on pahimmillaan. No kunto on siis kasvanut, joten eipä nuo kuviot sitten kuitenkaan kaikilta osilta ole huono juttu🙂! Odotan kuitenkin tulevaa kahden viikon joululomaa innolla ja nuo juoksuajatkin ehtivät loppua jouluksi, joten rauhaisaa joulua saamme toivottavasti viettää ja nauttia perheen ja koirien yhteisistä pitkistä lenkeistä. 

Kaikille ystäville, yhteistyökumppani kenneleille omistajineen ja koirineen sekä sukulaisille ja tuttaville IHANAA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!!!😀

Iloisin jouluterveisin Hanni