Uutisia

11. helmi, 2019

Hei!

Niin vierähti syksy uudessa työpaikassani perhetyössä ja paljon uutta on tapahtunut viime kirjauksesta! Joulu ja Uusi Vuosi vierähtivät perheen ja suvun kanssa juhliessa ja koirien kanssa nauttiessa talvesta ja ulkoilusta. Helmikuun iloinen uutinen on, että meille on syntynyt kenneliin pentuja, joiden vanhemmat ovat Tiara eli Dispiritos Stara la Mancha ja isänä upea Samu eli Roxier's Blue Maxson. Molemmat täysin terveitä ja näyttelyissä hienosti menestyneitä, hienot luonteet ja terveet rakenteet. Kuusi palleroa syntyi hieman etuajassa, joten jännitystä oli jos jaksavat syödä kunnolla. Nyt on jo 6 päivä meneillään ja hyvältä alkaa näyttää, kaikki ovat pulleita ja syövät tarmokkaasti ja todella tasainen pentue on, sillä kaikki mahtuvat painoiltaan 240-260 gr välille. 

Uroksia syntyi neljä, joista 3 on bluemerleä ja 1 trikki. Narttuja syntyi 2, joista toinen on bluemerle ja toinen trikki. Pentuja  on alustavasti varattuina neljä ja vielä en kasvattajana osaa sanoa jääkö kotiin pentua vai sijoitanko mahdollisesti. Vaikea on päättää, sillä jokainen pentu on niin hieno, että on todella vaikeuksia päättää mitä teen. Onnellinen olen, että kaikki näyttävät voimistuvan ja toivon aarteilleni ennen kaikkea rakastavia koteja. Toivoisin, että osa uusista kodeista olisi näyttelyistä innostuneita, sillä pennut ovat mielestäni tosi upeita värityksiltään ja suvuiltaan. Samun suku aivan upea ja siellä Roxier's koirat ja Cesamen Nigt Talisman itselleni ne innostavimmat ja Tiaran takana hienoja Wicani koiria ja rakastamani Wicani Dragonsblood.

31. elo, 2018

Hei!

 

 Niin kaikki pennut saivat itselleen ihanat ja rakastavat kodit ja jokainen on jo hyvin kotiutunut uusien perheidensä koteihin. Kyllä täällä kasvattaja on enemmän kuin onnellinen!Cool Nyt sitten onkin aika keskittyä meidän nuoriin koiriin. Tiukun kanssa aloitamme työt ensi viikon perjantaina perhetyössä ja Tiaran sekä Mannan kanssa on tulossa vielä syyskuussa näyttely. Tenhon kanssa olemme menossa Match show:hun harjoittelemaan näyttelyssä käyntiä. Pikku Hattara jatkaa oman perheen kanssa matkaa, joten nyt kennelissämme koiraluku on täynnä...nuoria viisi ja veteraaneja viisi. Ihanaa, kun sai myös oman kasvatin pitkästä aikaa!Sydän

 

Mukavaa loppukesää kaikille!!!

24. elo, 2018

Hei!

 

Kävimme pentujen kanssa Heinolassa eläinlääkärissä ja tuloksena 6 x CEA-terveet silmät, löydöksissä Lunalla ja Bellalla yksi verisuoni rihma. Romeon silmiä tutkittiin erittäin tarkaan ja eläinlääkäri sanoi, että on todella rajatapaus, mutta laittoi kuitenkin CH merkinnän, huomautti, että todennäköisesti peittyy ja on terveet aikuisena. Pennut kaikilta osiltaan terveet, purennat, sydämet, polvet jne. Kyllä olen iloinen!

 

Pennuilla kaikilla jo perheet tiedossa ja Luna sekä Jekku lähtivät ihanien perheidensä matkaan tänään. Iloisia uutisia on tullut ja pennuilla mennyt matkat kotiin ihan hyvin ja kotiutuneet koteihinsa kuuleman mukaan ihan hyvin. Ei voi kuin kasvattaja olla onnellinen hienoista pentujen kodeista, joissa pennut saavat rakkautta ja huolenpitoa!CoolSydän

9. elo, 2018

Hei!

 

Pennut ovat jo 5,5 viikkoa ja neljä vauvelia ovat jo saaneet omat perheet eli Nalle, Cesi (entinen Sani),Jekku, Luna (entinen Donna). Bellakin oli varattu, mutta perheelle tuli odottamaton rahameno, eivätkä pystyneetkään ottamaan Bellaa ja varalla ollut perhe ihastui niin kovin Hattaraan, että päädyimme siihen, että ei olisi mukava ottaa pentua, jos häntä ei oikeasti rakasta, joten Bella eli Summerway's Joy of Summer Beauty Girl vielä varattavissa. Romeon varannut perhe ei ole ottanut yhteyksiä, enkä ole heitä kiinni saanut, voi olla että jotain on sattunut, mutta Romeo näillä tiedoilla myös vapaana. Laitan tähän blogiin Romeon kuvan ja pentu-uutisiin Bellan kuvan.

 

Ihanaa, että neljä upeaa perhettä on löytynyt jo neljälle kullanmurulle. Kasvattaja ei voi olla kuin onnellinen, kun rakastavia perheitä on löytynyt. Muutama on jopa lupaillut, että saan esittää jonkun kerran näyttelyssäkin pentuja. Kaikki pennut aivan ihania, avoimia, reippaita ja omia persooniaan jo sekä kauniit rakenteet ja liikkeet. Kaikista olen todella iloinen ja myös kaikki käyneet olleet haltioissaan. Kaikki ovat toinen toistaan kauniimpia ja jos yhtä kehuu, tuntuu, että kaikissa on kehuttavaa...Nalle on aivan mahtava tosi jytkyn eli vahvan rakenteen vuoksi ja lempeän sekä letkeän luonteensa vuoksi. Jekku on vekkuli ja aivan upea väritys sekä luusto, joten perheeltä jo kyselinkin, että onnistuisiko joku näyttelykerta ja hieman jo lupailuja sainkin. Romeo on itse rauhallisuus ja upea väritys, komea kauluri ja rakenne, hänelle toivoisin näyttelystä innostunutta perhettä ja mahdollista sijoitusta. Bella on lähinnä Tiukua luonteeltaan, eli ihan ystäväkoira luonteeltaan, nimensä mukaan kaunis niin ulkoapäin kuin luonteeltaan. Cesi oli alunperin Sani eli lyhennys Sunny nimestä, eli aurinkoinen ja sitä tämä tyttö on, sekä upea kauluri esityspuolella ja hienot liikkeet. Luna on upea bluemerle tyttö, tosi avoin ja utelias luonne sekä hieno rikkoutunut väritys ja hieno luusto sekä rakenne. Hattara jää kotiin ja hän nyt vaan on Hattara eli HattisCoolSydän

 

Nyt toivon vaan, että Romeo ja Bella löytävät ihanat, rakastavat kodit!

 

T. Hanni

2. elo, 2018

Hei!

Pennuilla on mennyt hyvin ja vauhtia on tullut reippaasti lisää. Perheet ovat nyt viikonloppuna tulossa tutustumaan pentuihin ja kaikki muut paitsi trikkipoika Jekku eli Summerway's Joy of Summer Moonlight Prince ovat alustavasti varattu.

 

Pentujen kanssa aika on kulunut siivillä ja olen saanut nauttia pentuterapiasta, joka varmaan on yksi tehokkaimmista terapioista =)! Nyt vaan odotan perheiden tapaamista ja että perheet saavat mieleisensä pennun kotiin. Ihanaa elokuuta saan vielä viettää ihanien vauveleiden kanssa.

 

Lämmintä ja aurinkoista kesän jatkoa kaikille!!!

T. Hanni ja muu väki