Uutisia

2. elo, 2021

Taas on vierähtänyt monta kuukautta, että blogiin on ollut aikaa kirjoittaa. Tiukun ja Tenhon pennutkin matkasivat maailmalle huhtikuussa ja viimeiseen saakka mietin kahden pennun jättämistä kotiin, lopulta Pandora eli Summerway's Miracle of Life Sapphire Angel matkasi ihanan tutun ja kasvattajan luo. Pandoralla ihan luksuselämä ja pääsee myös näyttelyihin, joten päätös oli oikea. Kotiin jäi kasvamaan ihana trikkityttö Summerway's Miracle of Lovestar Ruby Angel, jonka kanssa on ehditty käymään jo Uudenkaupungin Match showssa heinäkuussa ja hienosti tuloksena punaisten 3. Hienosti tyttö esiintyi ja käytiin myös kahviossa tätini kanssa, joten Hertalla oli mukavia uusia kokemuksia. 

Toinen upea tapahtuma oli viime viikolla 31.7., kun Sampo eli Summerway's Kiss From Blue Galaxy Soulman sai hienon ja ensimmäisen tuloksen AVO luokasta Luumäellä, tuomarina Paavo Mattila, VARASERT, joka iloisesti yllätti, olimme hakemassa SA:ta, joten tavoitteet ihanasti ylittyivät. Myös tämä reissu oli ihana, Sampo kaikkialla käyttäytyi hienosti, niin näyttelyssä kuin Svinhufvudin Kotkaniemen alueella kahviossa ja puutarhassa. Vielä on näyttelyitä tulossa, joten jännitettävää riittää! Lomaakin vielä jäljellä 2 viikkoa😁

Mukavaa kesän jatkoa! 👍🌞💖


 


 

17. maalis, 2021

Hei!

 

Onpa taas aikaa ehtinyt kulua, kun viimeksi kirjoittelin blogiin. Ihania uutisia on tietysti Tiukun ja Tenhon hurmaavat tehotytöt, joita syntyi 1 x bluemertyttö ja 3 x trikkityttö. Kaikki ovat ihanan energisiä ja toisaalta sydänkäpysiä suloisuuksia, joista ainakin yksi trikkityttö Tiaran sijalle jää  kotiin. Bluemerletytöllekin olisi upea koti, mutta vielä mietittävää riittää, josko itse pidän tai sijoitan tämän ihanuuden. Kaikille on siis jo ihana ja turvallinen, rakastava koti tiedossa.

Mannalle ja Tiukun pojalle Jekulle on kesäksi suunnitteilla myös pentuja. Odotan tästä todella paljon upeita, kauniita, hyväluonteisia ja terveitä pentuja. Joten jännää on vielä tiedossa kesää odotellessa.  Kaikki muut koirat voivat hyvin ja tosiaan Sampollekin vahvistui hienot terveys- ja näyttelytulokset viime syksynä, joten voin olla todella tyytyväinen tällä hetkellä.

Myös Hattaran lonkat kävin uusintakuvaamassa Ventelällä ja hänen arvionsa oli B/C, joten kuvia en uudestaan sitten lähettänyt, koska aiempi tulos oli C/C, eli C lonkat joka tapauksessa. Molemmissa lonkissa hieman matala lonkkamalja ja toisessa lonkassa saisi olla aavistuksen verran enemmän lonkkamaljaa, sen vuoksi C toinen lonkka, joten ei suurempaa haittaa, mutta maksimissaan Hattaralla teetän yhdet pennut, perusteena ihan hienot näyttelytulokset, molemmilla kerroilla luokkasijoitus ja Hattara on muuten polvet ja kyynärät terveet sekä silmät CEA-terveet, joten ehkä yksi pentua voisi olla kyseessä. Sulhokin on jo varattu. Mahdollisesti syksyllä tämä pentua suunnitteilla.

Mukavaa kevättä kaikille!

22. marras, 2020

Kennelissä on ollut nyt rauhaisaa ja juoksuja Mannalle ja Tiukulle odotellaan. Korona on rauhoittanut myös omaa elämänrytmiä ja aikaa lenkkeilylle ja koirille on ollut ihanasti. Pitkä syksyn työrupeama Omnialla on ollut, vaikka asiakkaat ovat ensisijassa hoituneet etänä. Joulun pitkää lomaa ja koirien kanssa pitkiä lenkkejä sekä kepoa odottelen innokkaana sekä toiveikkaana Tiukun mahdollista pentuetta.

Ihanaa Joulun 2020 odotusta kaikille!

Y T Hanni-Maria

18. loka, 2020

On todella ollut vaikea syyskuu, kun kaksi meidän senioria siirtyi koirien taivaaseen. Vielä en ole Tiarasta ja pentujen menetyksestä ehtinyt toipua, kun perään tuli lisää surua. Meidän Zorro eli Markenfield's Black Fox (24.5.2007 - 23.9.2020) lähti Sulo kaverin luo sateenkaaren tuolle puolen. Muistan niin, kun pienen pojan hain Lontoon Harwichin kentältä ja kuinka reipas poika oli ja kuinka paljon saatiin ihailevia katseita ja Zorro sai paljon rapsutuksia, sieltä meidän yhteinen matka alkoi. Zorro sai nukahtaa mun syliini, niin rakas koirani, ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoa, kun Zorron takajalat lakkasivat toimimasta. Zorron suloista nassua ja hassua luonnetta jään todella kaipaamaan sekä sitä kuinka Zorro tuli aina lähelle istumaan tai nukkumaan oltiin sitten missä vain.

 

Mun unelmien katala Santos eli FI & NO MVA & JV-08 & V-08 Santtulan Orvar (15.1.2008 - 30.9.2020) siirtyi myös sateenkaaren tuolle puolen.Töiden jälkeen vein colliet lenkille ja sitten oli tarkoitus lähteä kataloiden kanssa myös lenkille, mutta kun menin hakemaan heitä, vain Muusa tuli vastaan ja huutelin Santosta, mutta poika ei tullut ja löysin hänet petiltä makaamasta pötköllään kyljellä ja näytti, että on syvässä unessa, mutta kun menin luo, niin ei ollut elonmerkkiä ja kutsuin pojankin katsomaan ja soitin vielä eläinlääkärille, mutta Santos oli kuollut.... Olen vieläkin shokissa, en keksi muuta kuin sydämen pysähdys tai sitten maanantaina pesun jälkeen huomasin, että vatsa oli normaalia pulleampi ja oli tarkoitus saman viikon perjantaina mennä näyttämään eläinlääkärille tilannetta. Synkeä painajainen tuntuu vain jatkuvan... Ensin Tiara ja pennut, sitten Zorro, tosin Zorron tilannetta jo koko kesä seurattiin, mutta Santoksen luulin elävän vielä pitkään. Muusa eli koko elämänsä Santoksen kanssa, olivat kuin paita ja peppu. Nyt on Muusaa totuteltu collielaumaan ja nyt ollaan vaiheessa, että vähän reilu viikko on kulunut Santoksen kuolemasta ja nyt kaikki muut jo olleet yhdessä, paitsi Tiuku, joka ensi viikolla ohjelmassa. No suunta ei voi olla kuin ylöspäin. 

Toivottavasti joulua kohden olo helpottuu ja uudet suunnitelmat tulevista pentueista tulevat todeksi ja iloisia uutisia on vielä keväällä tulossa.

Hyvää syksyä kaikille!!!

13. elo, 2020

Hei kaikille!

Tiaran pojalla Sampolla eli Summerway's Galaxy Blue Boy:lla on heinäkuu ja elokuu ollut täynnä mukavia uutisia ja tuonut lohtua Sampon äidin Tiaran menetykseen.

Sampolla terveystulokset olivat ihanteelliset eli puhtaat terveet lonkat A/A ja kyynärät 0/0 ja lisäksi näyttely Porissa oli minulle yhtä juhlaa, kun poika käyttäytyy yhtä ihanasti kuin äitinsä Tiara näyttelyssä ja voin nauttia näyttelyssä olosta ilman stressiä. Tuloksena oli hienosti ensimmäisestä näyttelystä JUN Erittäin hyvä ja JUK 2, joten hienosti myös luokkasijoitus ja huom! kehässä oli muitakin junnuja kuin kaksi ja joku sai pelkän H:n, joten kyllä tuomari arviointia teki. Hienosti poika kehittyy ja tuomarikin tuli vielä kehän laidalle Sampoa kehumaan ja sanoi, että kun massaa tulee, niin erittäin lupaavalta näyttää!

Porin näyttelyreissulla kävimme myös upealla Porin koirarannalla ja Herrainpäivän luontopolulla ja mukavaa oli. kaiken kaikkiaan hieno päivä Sampon kanssa. Nyt sitten syksyä odotellaan ja saadaanko vauvoja syksyllä sekä tietysti vielä muutama näyttely vielä suunnitteilla, miten tuo korona nyt vaikuttaa sitten tuleviin näyttelyihin!

 Ihanaa kesän jatkoa kaikille!!!